Op 23 & 24  april 2022 vindt in Antwerp Expo voor de 11de maal het Tweedehands MotorhomeSalon plaats.
Dankzij de meer dan 50 exposanten uit zeer uiteenlopende sectoren zijn de beurzen voor alle motorhomeliefhebbers uit België en Nederland een echte must.

Navex Elektro is dan ook graag aanwezig tijdens deze dagen. Wij kunnen (toekomstige)eigenaren helpen van advies tot en met de implementatie van onafhankelijke energieoplossingen die passen bij uw wensen, behoeften en budget.
Daarnaast kunt u ook direct informatie inwinnen over het huren van onze eigen Demo camper, luxe Mastercamper Chausson 720, geschikt voor 4 personen.

Het Tweedehands MotorhomeSalon is the place to be voor iedereen die nog graag voor de zomer een motorhomekoopje wil doen.
Er zijn honderden tweedehands motorhomes en stockwagens te ontdekken aan zeer interessante prijzen en garanties.
En ook voor de motorhomebezitter zijn de salons meer dan een bezoek waard: aanbieders van accessoires, gidsen en magazines, verzekeraars, vertegenwoordigers van campings en kampeerautoterreinen… de hele kampeersector komt uitgebreid aan bod!

Mensen die (voor het eerst) willen proeven van de motorhomebeleving en van de tweedehands motorhomes kunnen terecht bij de vele verhuurbedrijven.
Achtergrond en duiding krijgt de motorhomegebruiker bij de boeiende exposanten die graag tijd vrijmaken om jullie te informeren. In het Mobilcafé kan je verpozen en op adem komen.

Tijdens de beurs, vind je de tweedehands motorhomes van je dromen, alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagde motorhomevakantie! Mis het event niet!

Wanneer:

23 en 24 april 2022

Waar:

Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen
België

Antwerp Expo bevindt zich buiten de lage-emissiezone (LEZ)!

Prijzen:

Volwassenen: €6,00 ( aan de kassa )
Kinderen tot 16j GRATIS

Openingsuren:

Za 23/04 10:00-18:00
Zo 24/04 10:00-17:00

Navex Elektro