Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home » Autonome energie

Autonome energie

Autonome energie, dat zijn de gemakken van een stroomvoorziening zonder aan het net aangesloten te hoeven zijn. Zo kunt u wanneer u op pad bent met uw camper, boot of auto, leven zonder gebruik te maken van kabels. Navex Elektro uit Wommelgem is expert op het vlak van mobiele, maritieme en industriële energiesystemen. Wij zijn hét adres voor wie autonoom stroom wil opwekken.

Hoe kunt u een autonome energie verkrijgen?

Als u autonoom stroom wilt opwekken, heeft u verschillende mogelijkheden. Het makkelijkst zijn natuurlijk mobiele zonnepanelen die u overal kunt plaatsen om uw stroom op te wekken. Bij Navex Elektro leveren we zonnepanelen in allerlei soorten en maten, zoals flexibele zonnepanelen. Daarnaast denkt u ook best na hoe u de opgewekte elektriciteit gaat opslaan en hoe u voldoende stroom opwekt voor zwaardere toepassingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het starten van motors. Ook voor uw huishoudelijke apparaten heeft u een geschikte stroomvoorziening nodig. Onze experts kijken samen met u naar het gehele energiesysteem. Zo bieden we naast zonnepanelen ook batterijen en mobiele stroomgeneratoren voor het autonoom opwekken van stroom aan. We zorgen voor betrouwbare batterijen en veilig installatiemateriaal. Zo kunt u veilig en efficiënt autonoom stroom opwekken.

Maak gebruik van onze kennis en expertise

Wij luisteren goed naar uw behoeftes en leveren daarop gebaseerd maatwerk voor autonome energie. Dankzij onze grote ervaring met ontwikkelingen op het gebied van autonome energie kunnen wij u steeds professioneel advies geven. We weten welke onderdelen binnen een energiesysteem het meest kwetsbaar zijn en hoe u dus een systeem aanschaft dat in zijn geheel betrouwbaar is voor het genereren van autonome energie. In onze webwinkel krijg u alvast een goed beeld van de onderdelen die wij bieden. Heeft u interesse in onze energie-oplossingen? Neem dan contact met ons op om een afspraak in onze showroom te maken.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo
Navex Elektro