Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home » Autonome energie

Autonome energie

Autonome energie, dat zijn de gemakken van een stroomvoorziening zonder aan het net aangesloten te hoeven zijn. Op pad met uw camper, boot of auto of gewoon in uw afgelegen zomerhuisje: leven zonder gebruik te maken van kabels. Navex Elektro uit Antwerpen is expert op het vlak van mobiele, maritieme en industriële energiesystemen. Wij zijn hét adres voor wie autonoom stroom wilt opwekken.

Hoe kunt u een autonome energie verkrijgen?

Als u autonoom stroom wilt opwekken, heeft u verschillende mogelijkheden. Het makkelijkst zijn natuurlijk zonnepanelen: die kunt u overal plaatsen om uw stroom op te wekken. Bij Navex Elektro leveren we zonnepanelen in allerlei soorten en maten: zelfs flexibele varianten. Daarnaast denkt u ook best na hoe u de opgewekte elektriciteit gaat opslaan en hoe u voldoende stroom opwekt voor zwaardere toepassingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan waterkokers, wasmachines en het starten van motors. Navex Elektro kijkt samen met u naar het gehele energiesysteem. Zo bieden we naast zonnepanelen, ook batterijen en generatoren voor het autonoom opwekken van stroom. We zorgen voor betrouwbare batterijen en veilig installatiemateriaal. Zo kunt u veilig en efficiënt autonoom stroom opwekken.

Maak gebruik van onze kennis en expertise

Wij luisteren goed naar uw behoeftes en leveren daarop gebaseerd maatwerk voor autonome energie. Wij hebben veel ervaring met ontwikkelingen op het gebied van autonome energie en geven u er graag advies over. We weten welke onderdelen binnen een energiesysteem het meest kwetsbaar zijn en hoe u dus een systeem aanschaft dat in zijn geheel betrouwbaar is voor het genereren van autonome energie. In onze webwinkel krijg u een goed beeld van de onderdelen die wij bieden, maar voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +32 (0)3 233 55 89.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo