Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home ยป Batterij mobilhome

Batterij voor de mobilhome

Is de batterij van uw mobilhome toe aan vervanging? Dan vindt u bij Navex Elektro in Wommelgem zeker een geschikt nieuw exemplaar! In ons aanbod vindt u een ruim gamma aan batterijen, waaronder woonbatterijen en startbatterijen voor mobilhomes. We zorgen ervoor dat uw stroomvoorziening degelijk en betrouwbaar is.

Welke batterij is het meest geschikt voor uw mobilhome?

De eerste belangrijke vraag is: welke batterij in uw mobilhome dient vervangen te worden? Uw mobilhome heeft een startbatterij en daarnaast nog een andere batterij (of meerdere batterijen) voor de andere elektrische voorzieningen, gekend als de woonbatterij. Waar de startbatterij van de mobilhome om moet kunnen gaan met hoge piekbelastingen, wilt u dat de woonbatterij zo lang mogelijk meegaat. De bekabeling en plaatsing van de batterijen moet ook goed zijn, zodat er onderweg of op vakantie niks mee gebeurt. Onze experts adviseren u graag over de ideale batterij voor uw mobilhome. Zo zijn AGM-batterijen bij uitstek geschikt als startbatterij, omdat ze goed tegen energiepieken kunnen. Lithium-ionbatterijen zijn dan weer ideaal als woonbatterij voor uw mobilhome, omdat ze een bijzonder lange levensduur hebben. Ook gelbatterijen zijn een duurzame en kwalitatieve optie.

Contacteer ons voor persoonlijk en professioneel advies

Wij helpen u graag om te kiezen welke batterij het best bij uw mobilhome past. Ook de bijpassende batterijmonitor koopt u bij ons. De professionals van ons elektronicabedrijf werken vakkundig en professioneel. Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u meer informatie wenst te ontvangen over een start- of woonbatterij voor uw mobilhome. Bel snel naar +32 (0)3 233 55 89 of vul het contactformulier in. We staan voor u klaar!

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo
Navex Elektro