Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home » Batterij mobilhome

Batterij voor de mobilhome

Is de batterij van uw mobilhome toe aan vervanging? Dan vindt u bij Navex Elektro zeker een geschikt nieuw exemplaar! In ons aanbod vindt u namelijk een ruim gamma batterijen, waaronder woonbatterijen en startbatterijen voor mobilhomes. Bovendien rekent u op onze meer dan 80 jaar ervaring met duurzame energieoplossingen voor mobiele systemen. Van boot tot mobilhome: wij zorgen dat de stroomvoorziening degelijk en betrouwbaar is.

Welke batterij is het meest geschikt voor mijn mobilhome?

De eerste belangrijke vraag is: welke batterij wilt u of moet vervangen worden? Mobilhomes hebben een startbatterij en daarnaast nog één of meerdere batterijen voor de andere elektrische voorzieningen in uw mobilhome, gekend als de woonbatterij. Waar de startbatterij van de mobilhome om moet kunnen gaan met hoge piekbelastingen, wilt u van de woonbatterij dat ze zo lang mogelijk mee gaat. Maar ook de bekabeling en plaatsing van de batterijen moet goed zijn, zodat er onderweg of op vakantie niks mee kan gebeuren. In het aanbod van Navex Elektro vindt u ongetwijfeld een start- of woonbatterij die geschikt is voor uw mobilhome en het nodige installatiemateriaal.

Contacteer ons voor persoonlijk en professioneel advies

Kiezen welk type, formaat en merk batterij voor u het best past is dus nog niet zo makkelijk. Navex Elektro, nabij Antwerpen, helpt u graag bij deze keuze. Is een AGM-batterij, gelbatterij of lithium-ion batterij de beste keuze voor uw toepassing? Kijk eens rustig rond in ons online assortiment en aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u meer informatie wenst te ontvangen over een start- of woonbatterij voor uw mobilhome. Bel naar +32 (0)3 233 55 89 of vul het contactformulier in. Ons deskundige team voorziet u graag van persoonlijk en professioneel advies.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo