Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home ยป Batterij mobilhome

Batterij voor de mobilhome

Is de batterij van uw mobilhome toe aan vervanging? Dan vindt u bij Navex Elektro zeker een geschikt nieuw exemplaar! In ons aanbod vindt u een ruim gamma aan batterijen, waaronder woonbatterijen en startbatterijen voor mobilhomes. We zorgen ervoor dat uw stroomvoorziening degelijk en betrouwbaar is, of dit nu voor een boot of mobilhome is.

Welke batterij is het meest geschikt voor uw mobilhome?

De eerste belangrijke vraag is: welke batterij in uw mobilhome dient vervangen te worden? Uw mobilhome heeft een startbatterij en daarnaast nog een andere batterij (of meerdere batterijen) voor de andere elektrische voorzieningen, gekend als de woonbatterij. Waar de startbatterij van de mobilhome om moet kunnen gaan met hoge piekbelastingen, wilt u dat de woonbatterij zo lang mogelijk meegaat. De bekabeling en plaatsing van de batterijen moet ook goed zijn, zodat er onderweg of op vakantie niks mee gebeurt. In ons assortiment vindt u ongetwijfeld een batterij, zoals de woonbatterij, die geschikt is voor uw mobilhome en het nodige installatiemateriaal.

Contacteer ons voor persoonlijk en professioneel advies

Wij helpen u om te kiezen welk batterijtype, -formaat en -merk voor u het best past. De professionals van Navex Elektro, nabij Antwerpen, werken vakkundig en professioneel. Is een AGM-batterij, gelbatterij of lithium-ion batterij de beste keuze voor uw toepassing? Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u meer informatie wenst te ontvangen over een start- of woonbatterij voor uw mobilhome. Bel naar +32 (0)3 233 55 89 of vul het contactformulier in. We staan voor u klaar om u persoonlijk verder te helpen.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo