Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home ┬╗ Batterij monitor

Batterij monitor

Een batterij monitor aan boord is essentieel. Of het nu in uw mobilhome, camper of in een ander mobielvoertuig is: u wilt nooit onverwachts zonder stroom komen te zitten, toch? U wilt tenslotte geen TV die opeens uitvalt of lauwe drankjes uit uw koelkast. Met een batterij monitor houdt u zicht op het ladingsniveau van uw batterij(en) en weet u het dus ook op tijd als u ze moet opladen. Navex Elektro biedt diverse monitors aan met alle vereiste toebehoren.

Wat doet een batterij monitor precies?

Een batterij monitor houdt de toestand van uw batterij(en) in de gaten. Dit gaat niet alleen om hoeveel procent batterijlading u nog over heeft, maar ook andere eigenschappen van uw batterijen. De monitoren geven aan wanneer de batterijen leeg zijn en aan vervanging toe zijn. Daarnaast bewaren ze de historie van de prestaties van uw batterijen en eventuele alarmen die er zijn geweest. De monitoren zijn waterdicht en zeer nauwkeurig.

Batterij monitoring door Navex Elektro

Navex Elektro is een innovatief Belgisch bedrijf dat zich al sinds 1936 bezighoudt met het ontwikkelen, leveren en monteren van mobiele energiesystemen en off-grid oplossingen. Wij kunnen u dus uit onze brede kennis en ervaring de beste adviezen geven over de producten die het best bij uw situatie passen. We leveren maatwerk en zorgen dat uw energiesysteem geheel betrouwbaar en veilig is. Geen zwakke schakels dus die het hele systeem doen omklappen. Geïnteresseerd? Kom eens bij ons langs of neem contact met ons op door te bellen naar +32 (0)3 233 55 89.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo