Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home » Elektro-installatiemateriaal

Elektro-installatiemateriaal

Voor een goede aansluiting van al uw elektrische apparaten is het belangrijk dat u het juiste elektro-installatiemateriaal gebruikt. Bij Navex Elektro, nabij Antwerpen, vindt u een ruim aanbod aan installatiemateriaal voor uw mobiele stroomvoorzieningen. Sinds 1936 zijn wij dé specialist in onafhankelijke energiesystemen voor maritieme, mobiele en industriële toepassingen.

Elektro-installatiemateriaal voor een veilige elektriciteitsaansluiting

In de webshop van Navex Elektro vindt u gespecialiseerde energiesystemen waarmee u autonoom energie opwekt. Denk hierbij aan stroomgenerators voor uw jacht, start- en woonbatterijen voor uw mobilhome, maar ook flexibele zonnepanelen voor uw camper. Een energiesysteem omvat natuurlijk meer dan enkel de installatie die de stroom opwekt of bewaart. Voor effectiviteit en veiligheid, heeft u nood aan het nodige elektro-installatiemateriaal. Hierin bieden we u onder andere het volgende aan:

  • Kabels
  • Contactdozen
  • ANL-zekeringen
  • MEGA-zekeringen

Al ons elektro-installatiemateriaal is afkomstig van één leverancier. Zo weet u zeker dat alle componenten op elkaar zijn afgestemd en kunt u zorgeloos genieten van uw stroom.

Reken op onze expertise

Met onze hulp staat u nooit alleen bij het kiezen van het juiste energiesysteem en elektro-installatiemateriaal. Bij ons bent u altijd verzekerd van een elektrisch systeem op maat. Zo rekent u op ons advies over de juiste keuze voor uw situatie, van de conceptfase tot de ingebruikname van de installatie. Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan zeker contact met ons op. Bel naar +32 (0)3 233 55 89 of vul het contactformulier in en onze experts staan u graag te woord.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo