Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home » Elektro-installatiemateriaal

Elektro-installatiemateriaal

Het juiste elektro-installatiemateriaal is essentieel voor een goede aansluiting van al uw elektrische apparaten. Bij Navex Elektro uit Wommelgem, nabij Antwerpen, vindt u een ruim aanbod aan installatiemateriaal voor uw mobiele stroomvoorzieningen. Sinds 1936 zijn wij dé specialist in onafhankelijke energiesystemen voor maritieme, mobiele en industriële toepassingen. Bij ons rekent u op veilig en betrouwbaar elektro-installatiemateriaal dat bovendien eenvoudig is in gebruik.

Elektro-installatiemateriaal voor een veilige elektriciteitsaansluiting

In de webshop van Navex Elektro vindt u gespecialiseerde energiesystemen waarmee u autonoom stroom opwekt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mobiele stroomgeneratoren die u eender waar kunt inzetten. U vindt hier ook flexibele zonnepanelen voor uw camper of boot. Uiteraard hebben wij eveneens een gamma aan batterijen, van een krachtige startbatterij voor uw motor tot een semi-tractiebatterij voor uw huishoudelijke batterijen. Een energiesysteem omvat natuurlijk meer dan enkel de installatie die de stroom opwekt of bewaart. Voor effectiviteit en veiligheid heeft u nood aan het nodige elektro-installatiemateriaal. Hierin bieden we u onder andere het volgende aan:

  • Stroomverbindingen
  • Aansluitmaterialen
  • AC-omschakelsystemen
  • Scheidingstransformatoren
  • Pro Installer-installatietools

Al ons elektro-installatiemateriaal is afkomstig van één leverancier. Zo weet u zeker dat alle componenten op elkaar zijn afgestemd en kunt u zorgeloos genieten van uw stroom.

Reken op onze expertise

Met onze hulp staat u nooit alleen bij het kiezen van het juiste energiesysteem en elektro-installatiemateriaal. Bij ons elektronicabedrijf bent u altijd verzekerd van een elektrisch systeem op maat. Zo rekent u op professioneel advies over de juiste keuze voor uw situatie, van de conceptfase tot de ingebruikname van de installatie. Wilt u meer weten over onze producten of wilt u graag eens langskomen in onze showroom om enkele werkende voorbeelden te bezichtigen? Bel dan naar +32 (0)3 233 55 89.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo
Navex Elektro