Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home » Elektro installatiemateriaal

Elektro installatiemateriaal

Voor een goede aansluiting van al uw elektro is het belangrijk het juiste installatiemateriaal te gebruiken. Bij Nevax Elektro vindt u een ruim aanbod installatiemateriaal voor uw mobiele stroomvoorzieningen. Wij zijn al meer dan 80 jaar dé specialist in onafhankelijke energiesystemen voor maritieme, mobiele en industriële toepassingen.

Elektro installatiemateriaal voor een veilige elektriciteitsaansluiting

In de webshop van Navex Elektro vindt u gespecialiseerde energiesystemen waarmee u autonoom energie kunt opwekken. Denk hierbij aan stroomgenerators voor uw jacht, start- en woonbatterijen voor uw mobilhome, maar ook flexibele zonnepanelen voor uw camper. Een energiesysteem omvat natuurlijk meer dan enkel de installatie die de stroom opwekt of bewaart. Om uw elektro effectief en veilig te doen werken, heeft u tevens nood aan het nodige installatiemateriaal. Ook dat vindt u in ons aanbod. Voor een goede aansluiting van elektro, bieden we onder andere het volgende installatiemateriaal:

  • Kabels
  • Contactdozen
  • ANL zekeringen
  • MEGA zekeringen

Al het installatiemateriaal voor uw elektro is afkomstig van één leverancier. Zo weet u zeker dat alle componenten op elkaar zijn afgestemd en kunt u zorgeloos genieten van uw stroom.

Reken op onze expertise

Bij Navex Elektro staat u nooit alleen bij het kiezen van het juiste energiesysteem en installatiemateriaal. Bij ons bent u altijd verzekerd van een elektrisch systeem op maat. Zo rekent u op ons advies over de juiste keuze voor uw situatie, van de conceptfase tot de ingebruikname van de installatie. Meer weten? Neem dan zeker contact met ons op. Bel naar +32 (0)3 233 55 89 en onze experts staan u graag te woord.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo