Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home » Flexibele zonnepanelen

Flexibele zonnepanelen

Flexibele zonnepanelen (ook bekend als buigbare zonnepanelen of dunne film zonnepanelen) zijn ideaal voor plaatsing op (licht) gekromde oppervlaktes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het dek van uw boot of het dak van uw mobilhome. Maar het is ook mogelijk ze op uw auto te plaatsen. Door hun flexibiliteit, formaat en gewicht zijn ze kortom perfect voor mobiele energievoorziening. Navex Elektro heeft een groot aanbod flexibele zonnepanelen waarbij er altijd eentje voor u tussen zit.

Flexibele zonnepanelen werken op daglicht

Het rendement van flexibele zonnepanelen is vergelijkbaar met ‘normale’ zonnepanelen. Met een flexibel zonnepaneel op uw camper kunt u al voorzien in de stroombehoefte voor de meeste kleine elektrische voorzieningen. Denk hierbij aan uw verlichting en televisie. Een ander voordeel is dat deze zonnepanelen op daglicht werken waardoor zonlicht niet vereist is. Ook aan boord van uw boot vormen deze zonnepanelen dus een geschikte oplossing voor stroomvoorziening.

Welke zonnepanelen gaat u bestellen?

Flexibele zonnepanelen zijn ontworpen voor bijzondere omstandigheden. Zo zijn veel uitvoeringen bestand tegen zeewater en kunt u er zelfs overheen lopen. Er zijn ook modellen die u op textiel kunt bevestigen, dus bijvoorbeeld op uw tent of luifel. Zo wordt het steeds makkelijker om autonome stroom te hebben op plaatsen waar dat vroeger nooit mogelijk was. Benieuwd naar welk paneel voor uw toepassing het meest geschikt is? Kijk eens rond in ons assortiment of neem contact met ons op door te bellen naar +32 (0)3 233 55 89.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo