Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home » Flexibele zonnepanelen

Flexibele zonnepanelen

Flexibele zonnepanelen (ook bekend als buigbare zonnepanelen of dunne film zonnepanelen) zijn de ideale oplossing voor (licht) gekromde oppervlaktes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het dek van uw boot of het dak van uw mobilhome. Deze zonnepanelen kunt u echter ook plaatsen op uw auto. Dankzij hun flexibiliteit, formaat en gewicht zijn ze kortom perfect als mobiele energievoorziening. Navex Elektro uit Wommelgem heeft een groot aanbod flexibele zonnepanelen waarbij er altijd eentje voor u tussen zit.

Voorzie in uw mobiele stroombehoefte met flexibele zonnepanelen

Het rendement van flexibele zonnepanelen is vergelijkbaar met ‘normale’ zonnepanelen. Met een flexibel zonnepaneel op uw camper kunt u al voorzien in de stroombehoefte voor de meeste kleine elektrische voorzieningen. Denk hierbij aan uw verlichting en televisie. Een ander voordeel is dat deze zonnepanelen op daglicht werken waardoor zonlicht niet vereist is. Zo heeft u ook voldoende stroom op een bewolkte dag. Ook aan boord van uw boot vormen deze zonnepanelen dus een geschikte oplossing voor stroomvoorziening.

Ontdek onze verschillende zonnepanelen

Flexibele zonnepanelen zijn ontworpen voor bijzondere omstandigheden. Zo zijn veel uitvoeringen bestand tegen zeewater en kunt u er zelfs overheen lopen. Er zijn ook modellen die u op textiel kunt bevestigen, dus bijvoorbeeld op uw tent of luifel. Zo wordt het steeds makkelijker om autonome stroom te hebben op plaatsen waar dat vroeger nooit mogelijk was. Benieuwd naar welk paneel het meest geschikt is voor uw toepassing? Kijk eens rond in ons assortiment of neem contact op met ons bedrijf gevestigd nabij Antwerpen door te bellen naar +32 (0)3 233 55 89.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo