Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home ยป Gelbatterij kopen

Gelbatterij kopen

Heeft u interesse om een gelbatterij te kopen? Bekijk dan zeker het assortiment van Navex Elektro. Als ervaren elektronicaleverancier uit Antwerpen hebben we een verscheidenheid aan gelbatterijen in ons aanbod. We vertellen u graag alles over onze batterijen en waarom het een goed idee is om een gelbatterij te kopen.

De voordelen van een gelbatterij kopen

Gelbatterijen zijn duurzamer, veiliger en effectiever dan loodzuurbatterijen en vormen dus het ideale alternatief. Bij deze volledig gesloten en onderhoudsvrije batterijen is de elektrolyt geabsorbeerd door een gel. Hierdoor is de batterij lekvrij. Ze kunnen bovendien zeer snel geladen worden en kunnen overal gemonteerd worden. Bij ons elektronicabedrijf kunt u twee verschillende soorten gelbatterij kopen. De MVG 12V-batterijen zijn bij uitstek geschikt voor middelgrote en grote 12V- en 24V-systemen. De MVSV 2V-batterijen zijn dan weer ideaal voor grote systemen die intensief gebruikt worden en een zeer lange levensduur eisen. Ze zijn verkrijgbaar tot een capaciteit van 2700 Ah. Als u op zoek bent naar een batterij die goed tegen hoge energiepieken kan, overweegt u best om een AGM-batterij te kopen. Ook deze soort batterijen vindt u in ons ruime assortiment.

Plaats een bestelling

Neem snel een kijkje in ons ruime aanbod en beslis welke gelbatterij u wilt kopen. Heeft u hulp of advies nodig bij uw keuze? U contacteert onze experts snel en eenvoudig door naar +32 (0)3 233 55 89 te bellen. Dankzij onze ruime expertise op gebied van mobiele elektriciteit kunnen wij u ongetwijfeld verder helpen. Samen vinden wij de ideale batterij voor uw mobilhome!

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo
Navex Elektro