Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home » Laadstroomverdeler

Laadstroomverdeler

Een goede laadstroomverdeler is net zo belangrijk als de aanschaf van goede batterijen. U wilt uw batterijen tenslotte op een juiste en snelle manier kunnen laden. Daarom vindt u in het ruime assortiment van Navex Elektro nabij Antwerpen enkel stroomverdelers van uitstekende kwaliteit. Lees verder en ontdek meer over onze oplossingen!

Wat doet een laadstroomverdeler?

Een goede laadstroomverdeler doet wat de naam al zegt: deze verdeelt uw laadstroom. De verdeler zorgt er bijvoorbeeld voor dat de belangrijkste batterij (de startbatterij) als eerst wordt opgeladen en verdeelt daarna de laadstroom over de andere aanwezige batterijen. Kortom: het is belangrijk een goede laadstroomverdeler te hebben om te waarborgen dat uw energiesysteem als geheel goed werkt, veilig en betrouwbaar is. Navex Elektro levert de geschikte verdeler voor uw situatie.

Wat onderscheidt een goede laadstroomverdeler?

Een goede laadstroomverdeler is bovenal veilig. Deze laadt twee of meerdere batterijen op zonder dat deze batterijen met elkaar verbonden hoeven te worden. Daarnaast verliest hij zo min mogelijk stroom: tijdens het laden maar ook als het niet gebruikt wordt. U wilt tenslotte niet dat uw batterijen helemaal leeglopen in een periode waarin u uw camper of boot niet gebruikt.

Kies voor een veilige en betrouwbare installatie

Het is belangrijk dat de vitale componenten rondom de batterijen in uw installatie ook goed zijn. Maar ze moeten ook betrouwbaar, veilig en makkelijk in gebruik zijn. Navex Elektro biedt een compleet gamma laadstroomverdelers, maar ook omvormers en stille generators. We helpen u de juiste te kiezen voor uw energiesysteem en komen het graag voor u installeren. Kijk eens in ons online assortiment of kom bij ons langs in Antwerpen. Voor vragen zijn wij te bereiken via +32 (0)3 233 55 89.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo