Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home ยป Laadstroomverdeler

Laadstroomverdeler

Een goede laadstroomverdeler is net zo belangrijk als de aanschaf van goede batterijen. U wilt uw batterijen tenslotte op een juiste en snelle manier laden. Daarom vindt u in het ruime assortiment van Navex Elektro in Wommelgem, nabij Antwerpen, enkel laadstroomverdelers van topkwaliteit. Ontdek meer over onze oplossingen!

Wat doet een laadstroomverdeler?

Een goede laadstroomverdeler doet wat de naam al zegt: uw laadstroom verdelen. De verdeler zorgt er bijvoorbeeld voor dat de belangrijkste batterij (de startbatterij) als eerst wordt opgeladen en verdeelt daarna de laadstroom over de andere aanwezige batterijen. Kortom, het is belangrijk een verdeler te kopen om te waarborgen dat uw energiesysteem als geheel goed werkt, veilig en betrouwbaar is.

Wat onderscheidt een goede laadstroomverdeler?

Een goede laadstroomverdeler is bovenal veilig. Deze laadt twee of meerdere batterijen op zonder dat deze batterijen met elkaar verbonden hoeven te worden. Daarnaast verliest hij zo min mogelijk stroom tijdens het laden, maar ook als het niet gebruikt wordt. U wilt tenslotte niet dat uw batterijen helemaal leeglopen in een periode waarin u uw camper of boot niet gebruikt.

Kies voor een veilige en betrouwbare installatie

Het is belangrijk dat de vitale componenten rondom de batterijen in uw installatie goed zijn. Daarnaast moeten ze ook betrouwbaar, veilig en makkelijk in gebruik zijn. Navex Elektro biedt u een groot assortiment aan laadstroomverdelers aan, maar ook hebben wij omvormers en stille generators in ons aanbod. We helpen u het juiste artikel te kiezen voor uw energiesysteem en komen deze voor u installeren. Kom gerust eens bij ons langs of stel uw vragen door te bellen naar +32 (0)3 233 55 89.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo