Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home » Lithium-ion batterij kopen

Lithium-ion batterij kopen

Als u op zoek bent naar de beste plek om een lithium-ion batterij te kopen, bent u bij Navex Elektro in regio Antwerpen aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u bewezen veilige, duurzame en krachtige lithium-ion batterijen met verschillende capaciteiten. Kijk eens rond in ons assortiment of ga direct over tot het kopen van een Lithium-ion batterij in onze webshop.

Waarom een lithium-ion batterij kopen een goed idee is?

Lithium-ion batterijen zijn de laatste jaren heel populair geworden. U vindt ze in draagbaar gereedschap en auto’s (denk bijvoorbeeld aan auto’s van Tesla). Door hun compacte formaat en geringe gewicht zijn ze ook zeer geschikt voor kleine toepassingen zoals telefoons, smartwatches en camera’s. Lithium-ion batterijen laden sneller op, leveren meer energie per lading en gaan langer mee dan traditionele batterijen. Daarnaast zijn ze tot 70% lichter, waardoor ze ook voor gebruik op bijvoorbeeld boten en campers heel interessant kunnen zijn. Kortom, u geniet van veel voordelen met dit type batterij.

Alles voor uw mobiele energiebehoeftes

Lithium-ion batterijen zijn veiliger, lichter en krachtiger dan klassieke loodzuur batterijen. Maar zelfs ten opzichte van moderne AGM-batterijen zijn lithium-ion batterijen meestal een betere keuze om te kopen. Ze gaan langer mee: zowel per lading als in totaal. Ook zijn ze makkelijk aan elkaar te koppelen en heeft u geen extra koppelingen nodig als u ze gebruikt om uw oude loodzuurbatterijen te vervangen. Navex Elektro heeft veel ervaring met het leveren en toepassen van lithium-ion batterijen en andere soorten batterijen, zoals de semi-tractie batterij. We adviseren u er graag over. Neem dan ook gerust contact op als u er meer over wilt weten voor u besluit een lithium-ion batterij te kopen. U bereikt ons door te bellen naar +32 (0)3 233 55 89.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo