Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home ┬╗ Mastervolt dealers

Mastervolt dealers

Navex Elektro is een van de officiële Mastervolt dealers in de Benelux. Wij hebben het kwalitatief hoogstaande aanbod van Mastervoltproducten opgenomen in ons eigen assortiment. Maar veel belangrijker nog: wij weten hier alles vanaf en kunnen u er dus van alles over vertellen. We weten welke productcombinaties goed werken en welke producten het best bij uw wensen aansluiten.

Wat onderscheidt ons van andere Mastervolt dealers?

Het is altijd lastig om jezelf met anderen te vergelijken. Wij gaan liever uit van onze eigen krachten: Navex Elektro is al sinds 1936 gespecialiseerd in het adviseren over- en leveren en monteren van maritieme en autonome energiesystemen. Mastervolt maakt kwalitatief hoogstaande producten die hier perfect bij aansluiten. Wij gaan uit van stroomvoorziening op maat en bekijken dan ook per klant wat de beste oplossing is. Wat is het doel, wat is het budget en wat zijn de eisen die u aan de in te bouwen systemen heeft? Samen komen we er altijd uit.

Onafhankelijke Mastervolt dealer

Naast dat we er trots op zijn een van de zorgvuldig geselecteerde Mastervolt dealers in Europa te zijn, leveren we natuurlijk ook producten van andere merken. Wij werken niet vanuit een merk maar vanuit de behoeften van de klant. Of het nu alleen gaat om een nieuwe batterij in uw camper of een volledig nieuw energiesysteem in uw jacht: we bekijken met elkaar wat de opties zijn en leveren puur maatwerk. Geïnteresseerd? Kijk eens rond in onze webwinkel. Stop met uw zoektocht naar Mastervolt dealers en kom langs om uw opties te bespreken. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +32 (0)3 233 55 89.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo