Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home ยป Mobiel zonnepaneel

Mobiel zonnepaneel

Bent u op zoek naar een mobiel zonnepaneel? Dan hebben wij exact wat u zoekt. Bij Navex Elektro in Wommelgem, nabij Antwerpen, kunt u nieuwe mobiele zonnepanelen kopen van de hoogste kwaliteit. Als specialist op gebied van mobiele energiesystemen hebben wij steeds een ruim aanbod aan zonnepanelen van de hoogste kwaliteit en kunnen wij u voorzien van professioneel advies. Vind hier uw nieuwe mobiele zonnepaneel!

De voordelen van een mobiel zonnepaneel

Wanneer u op een boot of in een mobilhome leeft, kunt u geen gebruik maken van het elektriciteitsnet. Zodoende is het nodig om zich te voorzien van mobiele energie. Hiervoor bestaan er verschillende oplossingen, waarvan een mobiel zonnepaneel ongetwijfeld een van de beste opties is. Mobiele zonnepanelen kunt u overal mee naartoe nemen, omdat ze niet aangesloten moeten worden op het elektriciteitsnet. Zodoende zijn het de ideale zonnepanelen voor op uw mobilhome of boot. Zonnepanelen zijn uiteraard duurzamer dan andere energiebronnen, omdat ze het licht van de zon omzetten in elektriciteit en niet vervuilen. Hiervoor hoeft de zon niet eens te schijnen; zodra er zonlicht op uw mobiele zonnepaneel valt, begint de batterij al op te laden. Indien u op zoek bent naar een autonome energiebron, loont het dus om nieuwe mobiele zonnepanelen te kopen.

De mobiele zonnepanelen van onze speciaalzaak

Bij ons kunt u terecht om nieuwe mobiele zonnepanelen te kopen op maat van uw voertuig. U vindt in ons assortiment zowel semiflexibele als flexibele zonnepanelen. Ook vaste zonnepanelen behoren tot de opties. Welk mobiel zonnepaneel het meest voor u geschikt is, hangt af van verscheidene factoren. Zo zijn semiflexibele zonnepanelen beloopbaar, wat bij uitstek van pas komt op boten. Vaste panelen zijn dan weer relatief goedkoop en hebben een hoog rendement. De experts van ons elektronicabedrijf geven u graag professioneel advies, zodat u de ideale nieuwe mobiele zonnepanelen kunt kopen.

Vind het mobiele zonnepaneel dat aan uw noden voldoet

Heeft u interesse om nieuwe mobiele zonnepanelen te kopen? Bekijk dan snel de verschillende opties in ons assortiment. Al onze zonnepanelen zijn van echte topmerken die garant staan voor kwaliteit. We hebben ook een ruime showroom, waar u al onze producten kunt bezichtigen en enkele werkende voorbeelden kunt bewonderen. Aangezien wij steeds maatwerk leveren, werken wij bij voorkeur op afspraak. Zo kunnen wij het mobiele zonnepaneel vervaardigen dat volledig aan uw wensen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op, dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag!

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo
Navex Elektro