Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home » Mobiele energie

Mobiele energie

Voor alle vormen van mobiele energie en elektriciteit helpen we u bij Navex Elektro in Wommelgem, nabij Antwerpen, graag verder. Tenminste: zolang die behoeftes slaan op een groot, betrouwbaar mobiel oplaadpunt of andere energievoorziening in mobiele voertuigen. Elektriciteit voor in de camper, op de boot, in uw wafeltruck of in elke andere mobiele- of maritieme locatie. Sinds 1936 zijn wij dé experts op het gebied van mobiele energie en mobiele stroomvoorziening in de vorm van een batterij, oplaadpunt of stroomgenerator. Wij weten hoe belangrijk het is om stroom aan boord te hebben, al is het alleen maar om uw motor te starten. Stroom is belangrijk en het kan gevaarlijk zijn als u niet de juiste producten aanschaft. Bekijk ons online assortiment voor het opwekken van uw mobiele elektriciteit met hoogwaardige stroomvoorziening.

Wat is mobiele energie?

Mobiele energie in onze context is elektrische energie die u vrij kunt oproepen, waar u ook bent. Dat betekent dat wij mobiele producten en systemen aanbieden voor bijvoorbeeld campers en boten waarmee u uw stroomvoorziening draaiend kunt houden. Uw mobiele stroomvoorziening is bij ons dus van batterij tot stopcontact in goede handen. Wij leveren onder andere:

Een mobiele stroomgenerator: een betrouwbare vorm van elektriciteit

Aan boord van uw schip of jacht is het een goed idee om te kiezen voor elektriciteit afkomstig van een mobiele stroomgenerator. Hierdoor bent u niet afhankelijk van een netaansluiting of de voorstuwingsmotor en vermijdt u het gevaar van benzine aan boord. Bij Navex Elektro vindt u een mobiele stroomgenerator speciaal ontwikkeld voor de jachtsector en professionele mobiele markt. Onze generatoren zijn klein, stil en probleemloos in te passen, en geven u energie wanneer u dat nodig heeft. Dit is ideaal voor uw kookplaat, de airco en andere apparaten en systemen aan boord. Tijdens het generatorbedrijf worden de batterijen snel en volledig geladen, zo dient de generator meteen als mobiel oplaadpunt.

Kies voor mobiele stroomvoorziening op maat

De klant is koning bij Navex Elektro: wij verkopen niet alleen losse onderdelen, maar leveren uw stroomvoorziening op maat. Een willekeurig samengestelde stroomvoorziening kan vaak niet aan alle verwachtingen voldoen. Daarom leveren wij kwalitatieve, betrouwbare energiesystemen die we desgewenst bij u komen installeren. We zoeken uit wat de zwakste schakel in uw systeem zou kunnen zijn en zorgen dat dat ook een sterke schakel wordt. Heeft u behoefte aan deskundig advies omtrent stroomvoorziening, zoals een mobiel oplaadpunt? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs. Wij zijn te bereiken via +32 (0)3 233 55 89 of via het contactformulier.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo