Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home » Mobiele energie

Mobiele energie

Voor alle vormen van mobiele energie en elektriciteit bent u bij Navex Elektro nabij Antwerpen aan het juiste adres. Tenminste: zolang die behoeftes slaan op een groot, betrouwbaar mobiel oplaadpunt of andere energievoorziening in mobiele voertuigen. Elektriciteit voor in de camper, op de boot, in uw wafeltruck of in elke andere mobiele- of maritieme locatie. Bij Navex Elektro zijn wij al sinds 1936 expert op het gebied van mobiele energie en mobiele stroomvoorziening in de vorm van een batterij, oplaadpunt of stroomgenerator. Wij weten hoe belangrijk het is om stroom ‘aan boord’ te hebben, al is het alleen maar om uw motor te kunnen starten. Stroom is belangrijk en het kan gevaarlijk zijn als u niet de juiste producten aanschaft. Bekijk ons online assortiment voor het opwekken van uw mobiele elektriciteit en plaats eenvoudig de gewenste mobiele stroomvoorziening in het winkelmandje.

Wat is mobiele energie?

Mobiele energie in onze context is elektrische energie die u vrij kunt oproepen, waar u ook bent. Dat betekent dat wij producten en systemen aanbieden voor bijvoorbeeld campers en boten waarmee u uw elektrische voorzieningen draaiend kunt houden. Wij leveren onder andere:

Uw mobiele stroomvoorziening is van batterij tot stopcontact bij ons in goede handen.

Mobiele stroomgenerator: een betrouwbare vorm van elektriciteit

Aan boord van uw schip of yacht is het een goed idee om te kiezen voor elektriciteit afkomstig van een mobiele stroomgenerator. Hierdoor bent u niet afhankelijk van een netaansluiting of de voorstuwingsmotor en vermijdt u het gevaar van benzine aan boord. Bij Navex Elektro vindt u een mobiele stroomgenerator speciaal ontwikkeld voor de yachtsector en professionele mobiele markt. Onze generatoren zijn klein, stil en probleemloos in te passen, en geven u energie wanneer u dat nodig heeft. Voor uw kookplaat, de airco en andere apparaten en systemen aan boord. Tijdens het generatorbedrijf worden de batterijen snel en volledig geladen, zo dient de generator meteen als mobiel oplaadpunt.

Kies voor mobiele stroomvoorziening op maat

De klant is koning bij Navex Elektro: wij verkopen niet alleen maar losse onderdeeltjes, maar leveren uw stroomvoorziening op maat. Een willekeurig samengestelde stroomvoorziening kan vaak niet aan alle verwachtingen voldoen. Daarom leveren wij kwalitatieve, betrouwbare energiesystemen die we desgewenst ook bij u komen installeren. We zoeken uit wat de zwakste schakel in uw systeem zou kunnen zijn en zorgen dat dat ook een sterke schakel wordt. Heeft u behoefte aan deskundig advies omtrent uw stroomvoorziening? Neem dan contact met ons op of kom langs op onze locatie in Antwerpen. Wij zijn te bereiken via +32 (0)3 233 55 89 of via het contactformulier.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo