Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home » Mobilhomebenodigdheden

Mobilhomebenodigdheden

De belangrijkste van alle camper- en mobilhomebenodigdheden is ongetwijfeld een goede energiebron. Zonder stroom wordt uw zorgeloze vakantie al snel een nachtmerrie. Zonder stroom voor de elektrische kookplaat geen heerlijke maaltijden, zonder stroom geen verlichting en zeker geen televisie voor ’s avonds. Gelukkig voorkomt u dit eenvoudig. Hoe? Door te kiezen voor een mobiele energiebron en andere camperbenodigdheden van Navex Elektro nabij Antwerpen.

Stroom: de belangrijkste van alle mobilhomebenodigdheden

Een goede stroomvoorziening is essentieel en behoort daarom tot de top van de mobilhomebenodigdheden en camperbenodigdheden. Stroom is een van de belangrijkste camperbenodigdheden voor twee verschillende doeleinden. Voor het starten van de motor enerzijds en het inschakelen van alle andere apparatuur, zoals uw kookplaat en televisie, anderzijds. Tot de camperbenodigdheden behoort daarom een volwaardig stroomvoorzieningssysteem. Alle benodigdheden hiervoor vindt u in ons aanbod: van een startbatterij voor de motor tot flexibele zonnepanelen om stroom op te wekken voor de overige apparaten. Zo bent u verzekerd van betrouwbare en veilige stroom, waar u ook naartoe rijdt met uw mobilhome.

Start uw reis vol energie

Naast batterijen en zonnepanelen, vindt u nog andere camperbenodigdheden voor de stroomvoorziening in uw mobilhome. Zo bevat ons aanbod ook de nodige installatiematerialen en bekabeling. Wilt u weten hoeveel batterijlading u nog heeft? Dat is een fluitje van een cent met onze batterijmonitors! Welke mobilhomebenodigdheden zoekt u nog? Bekijk snel ons aanbod en ga binnenkort zorgeloos op reis. Heeft u nog vragen? Onze experts staan u graag te woord als u belt naar +32 (0)3 233 55 89.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo
Navex Elektro