Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home » Off-gridoplossing

Off-gridoplossing voor stroom

Stiekem dromen veel mensen van een off-gridoplossing voor hun stroombehoeftes. Leven in uw mobilhome, boot, auto of afgelegen hutje zonder afhankelijk te zijn van het stroomnet, wie wil dat nu niet? Deze droom kan werkelijkheid worden, maar hiervoor doet u best een beroep op de hulp van een expert. Navex Elektro in Wommelgem is ervaren op het gebied van mobiele, maritieme en industriële energiesystemen en helpt u graag verder met de best passende off-gridoplossing.

Waar moet u bij een off-gridoplossing aan denken?

Bij off-gridstroom denkt u waarschijnlijk al snel aan een oplossing zoals zonnepanelen voor uw mobilhome. Die leveren we bij Navex Elektro dan ook in diverse soorten en maten. Maar bij off-gridliving komt nog veel meer kijken. Waar slaat u de elektriciteit die u met uw zonnepanelen heeft opgewekt in op? Hoe komt u aan voldoende stroom om uw motor te starten op uw bootje terwijl u maar beperkte plek hebt voor zonnepanelen? Wij kijken naar het gehele energiesysteem en zorgen dat alle schakels daarin even sterk zijn. Zo zorgen wij voor betrouwbare batterijen, zoals een lithium-ionbatterij, die lang meegaan. Door het gebruik van hoogwaardig en veilig elektro-installatiemateriaal weet u zeker dat de off-gridoplossing sterk in elkaar zit. Bij ons rekent u op producten met hoge rendementen en een lange levensduur.

Vraag naar uw stroomoplossing op maat

Bent u op zoek naar mobiele stroomvoorziening van de hoogste kwaliteit? Reken dan op onze expertise. Wij leveren telkens off-gridoplossing op maat aan, omdat elke energiebehoefte anders is. Daarnaast beloven wij u dat we altijd eerlijk en gedegen advies geven. Wij leveren enkel producten waarvan wij zelf overtuigd zijn dat ze qua duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksgemak voldoen aan de wensen van onze klanten. Breng snel een bezoek aan onze winkel in Wommelgem of bekijk alvast ons assortiment online.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo
Navex Elektro