Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home ยป Off grid oplossing

Off grid oplossing

Stiekem dromen veel mensen van een off grid oplossing voor hun stroombehoeftes. Leven in uw mobilhome, boot, auto of afgelegen hutje zonder afhankelijk te zijn van het stroomnet. U weet waarschijnlijk wel dat dit mogelijk is, maar hoe gaat dit precies in zijn werk? Navex Elektro is ervaren op het gebied van mobiele-, maritieme- en industriële energiesystemen en helpt u graag verder met de best passende off grid oplossing.

Waar moet u bij een off grid oplossing aan denken?

Bij off grid stroom denkt u waarschijnlijk al snel aan een oplossing zoals zonnepanelen. Die leveren we bij Navex Elektro dan ook in diverse soorten en maten. Maar bij off grid living komt nog veel meer kijken. Waar slaat u de elektriciteit die u met uw zonnepanelen hebt opgewekt in op? Hoe komt u aan voldoende stroom om uw motor te starten op uw bootje terwijl u maar beperkte plek hebt voor zonnepanelen? Wij kijken naar het gehele energiesysteem en zorgen dat alle schakels daarin even sterk zijn. Dus betrouwbare batterijen die lang meegaan en verbonden zijn met hoogwaardig en veilig installatiemateriaal. Producten met hoge rendementen en een lange levensduur.

Een off grid oplossing op maat

Wij leveren maatwerk, omdat elke energiebehoefte anders is. Daarnaast beloven wij u dat we eerlijk en gedegen (technisch) advies geven, altijd. Wij leveren ook alleen maar producten waarvan wij zelf overtuigd zijn dat ze qua duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksgemak voldoen aan de wensen van onze klanten. Ten slotte beloven we u dat we u altijd verder kunnen helpen: al is het niet met een product, dan op zijn minst met een onderbouwd advies. Neem daarvoor gerust contact met ons op door te bellen naar +32 (0)3 233 55 89.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo