Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home » Sinus omvormer

Sinus omvormer

Wanneer u een sinus omvormer, of sinus inverter, wilt kopen, maakt u van een gelijkspanning een wisselspanning. Voor de meeste mobiele toepassingen betekent dit de omvorming van twaalf volt gelijkstroom naar 230 volt wisselspanning voor uw huishoudelijke apparatuur aan boord. Het kopen van een sinus omvormer wordt dan ook vooral gedaan voor mobilhomes, foodtrucks en andere mobiele, maritieme- en industriële toepassingen die niet aan het reguliere stroomnet zijn aangesloten. Ontdek het aanbod aan omvormers van Navex Elektro in Wommelgem, nabij Antwerpen.

Door een sinus omvormer te kopen, ervaart u optimaal gemak

Met een dergelijke omvormer aan boord van uw boot of camper heeft u opeens overal beschikking over 230 volt. Dat betekent dat u geniet van autonome energie en u huishoudelijke apparatuur nu ook onderweg kunt gebruiken. Daarnaast zijn veel van de nieuwste omvormers zo slim dat ze vanzelf in een spaarstand springen als er geen apparaten aangesloten zijn, waarmee uw batterijen dus gespaard worden. In de webwinkel van Navex Elektro vindt u een aantal van deze slimme omvormers en andere benodigdheden voor uw camper.

Koop een compacte omvormer voor verschillende doeleinden

Omvormers worden tegenwoordig steeds kleiner, slimmer, stiller en zuiniger. U bent zeker van deze voordelen, maar het is daarbij belangrijk om goed op de belasting te letten. Met bijvoorbeeld wasmachines of airconditioners trekt u een simpele batterij in uw mobilhome zo leeg. Wilt u weten wat uw energiesysteem aankan wanneer u een sinus omvormer gaat kopen? Kijk eens rond in ons assortiment of neem contact met ons op door te bellen naar +32 (0)3 233 55 89.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo