Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home » Sinus omvormer

Sinus omvormer

Een sinus omvormer, of sinus inverter, maakt van een gelijkspanning een wisselspanning. Voor de meeste mobiele toepassingen betekent dit 12 volt gelijkstroom vanaf uw batterij(en) omvormen naar 230 volt wisselspanning voor uw huishoudelijke apparatuur aan boord. Een sinus omvormer wordt dan ook vooral gebruikt in mobilhomes, foodtrucks en andere mobiele, maritieme- en industriële toepassingen die niet aan het reguliere stroomnet zijn aangesloten. Ontdek het aanbod omvormers van Navex Elektro, nabij Antwerpen.

Ervaar het gemak van een sinus omvormer

Met een dergelijke omvormer aan boord van uw boot of camper heeft u opeens overal beschikking over 230 volt. Dat betekent dat u geniet van autonome energie en u doodnormale apparatuur met stekkers die u thuis gebruikt, nu ook onderweg kunt gebruiken. Daarnaast zijn veel van de nieuwste omvormers zo ‘slim’ dat ze vanzelf in een spaarstand springen als er geen apparaten aangesloten zijn, waarmee uw batterijen dus gespaard worden. In de webwinkel van Navex Elektro kunt u een aantal van deze slimme omvormers vinden en andere benodigdheden voor uw camper.

Een compacte omvormer voor verschillende doeleinden

Omvormers worden tegenwoordig steeds kleiner, slimmer, stiller en zuiniger. Alhoewel u zeker bent van deze voordelen, is het belangrijk om goed op de belasting te letten. Want met wasmachines of airconditioners trekt u een simpele batterij in uw mobilhome zo leeg. Wilt u weten wat u op uw energiesysteem wel en niet kunt gebruiken met een omvormer? Kijk eens rond in onze webwinkel of neem contact met ons op door te bellen naar +32 (0)3 233 55 89.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo