Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home » Stille generator kopen

Stille generator kopen

Een stille generator kopen heeft de nodige voordelen. Zeker in kleine mobiele ruimtes, zoals op zeilboten of in kleine campers, heeft u geen behoefte aan lawaaierige generatoren. Dan is een stille stroomgenerator kopen een goede beslissing. Laat u daarbij niets wijsmaken bij de lokale bouwmarkt: moderne generatoren zijn inderdaad steeds stiller, maar nog lang niet stil en veilig genoeg voor aan boord van uw boot of camper. Bij Navex Elektro in Wommelgem, nabij Antwerpen, vindt u gelukkig diverse generatoren in het assortiment die dat wél zijn.

Een stille generator kopen die geschikt is voor uw situatie

Benzine aan boord (van uw boot, camper of een ander voertuig) is gevaarlijk omdat het licht ontvlambaar is. Daarom is diesel een verstandigere keuze: het ontvlampunt daarvan ligt veel hoger. Helaas zijn de meeste dieselgeneratoren gericht op grootschalige industrieën (denk aan vrachtschepen bijvoorbeeld). Hierdoor zijn deze ongeschikt voor uw jacht of boot. Gelukkig kunt u bij Navex Elektro wel een stroomgenerator kopen die speciaal ontwikkeld is voor de jachtsector en professionele mobiele markt. Deze zijn stil (speciaal geluidsgeïsoleerd), makkelijk in te bouwen en veilig. Zo geniet u van een stille en veilige stroomvoorziening op uw boot.

Koop de beste stroomgenerator voor uw situatie

Wilt u altijd 230 volt tot uw beschikking hebben wanneer u daar behoefte aan heeft, zonder geluidsoverlast? Bent u op zoek naar een mobiele generator waar u vele jaren op kunt vertrouwen? Kijk dan eens rond in onze webwinkel. Hier kunt u stille stroomgeneratoren kopen, maar ook alle bijbehorende onderdelen en het nodige installatiemateriaal. Twijfelt u over welke stroomgenerator u het best kunt kopen voor uw toepassing? Of wilt u toch kiezen voor zonnepanelen? Dat is geen probleem! Wij helpen u graag op weg met adviezen voor uw specifieke situatie. Neem daarvoor even contact met ons op door te bellen naar +32 (0)3 233 55 89.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo