Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home » Stille generator kopen

Stille generator kopen

Een stille generator kopen heeft de nodige voordelen. Zeker in kleine mobiele ruimtes, zoals op zeilboten of in kleine campers, heeft u geen behoefte aan lawaaierige generatoren. Dan is een stille stroomgenerator kopen een goede beslissing. Laat u daarbij niet in de maling nemen bij de lokale bouwmarkt: moderne generatoren zijn inderdaad steeds stiller, maar nog lang niet stil en veilig genoeg voor aan boord van uw boot of camper. Navex Elektro heeft gelukkig diverse generatoren in het assortiment die dat wel zijn.

Let goed op als u een stille generator wilt kopen

Benzine aan boord (van uw boot, camper of een ander voertuig) is gevaarlijk omdat het licht ontvlambaar is. Daarom is diesel een verstandigere keus: het ontvlampunt daarvan ligt veel hoger. Helaas zijn de meeste dieselgeneratoren die ontwikkeld worden gericht op grootschalige industrieën (denk aan vrachtschepen bijvoorbeeld). Hierdoor zijn deze ongeschikt voor uw jacht of boot. Daarom kunt u bij Navex Elektro diverse stroomgeneratoren kopen die speciaal ontwikkeld zijn voor de jachtsector en professionele mobiele markt. Deze zijn stil (speciaal geluidsgeïsoleerd), makkelijk in te bouwen en veilig.

Een stille generator kopen bij Navex Elektro

Wilt u altijd 230 volt tot u beschikking hebben als u daar behoefte aan hebt, zonder geluidsoverlast? Bent u op zoek naar een mobiele generator waar u vele jaren op kunt vertrouwen? Kijk dan eens rond in onze webwinkel. Hier kunt u stille stroomgeneratoren kopen, maar ook alle bijbehorende onderdelen en het nodige installatiemateriaal. Twijfelt u over welke stroomgenerator u het beste kunt kopen voor uw toepassing? Of twijfelt u om misschien toch te kiezen voor zonnepanelen? Geen probleem! Wij helpen u graag op weg met adviezen voor uw specifieke situatie. Neem daarvoor even contact met ons op door te bellen naar +32 (0)3 233 55 89.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo