Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home » Stroom camper

Stroom camper

Stroom in uw camper komt meestal van de batterijen aan boord: een startbatterij voor uw motor en 1 of meer ‘huishoudelijke’ batterijen voor de overige elektrische voorzieningen aan boord. Voor een betrouwbare, stabiele en duurzame stroomvoorziening is het belangrijk dat alle onderdelen in uw camper goed met elkaar in harmonie zijn. U wilt batterijen die lang meegaan: zowel per lading als in het aantal jaren dat u het kunt gebruiken. Maar ook alle andere onderdelen die horen bij uw energievoorziening als geheel moeten degelijk en betrouwbaar zijn. Voor al deze onderdelen die horen bij het verkrijgen van stroom in uw camper kunt u Navex Elektro terecht.

Stroom in de camper: hoe zorg ik dat nooit zonder kom te zitten?

De beste oplossing om altijd stroom in uw camper te hebben is het plaatsen van (flexibele) zonnepanelen op uw camper. Deze panelen hebben genoeg aan daglicht, wat u toch bijna overal ter wereld dagelijks heeft. Dus ook als de zon zich niet laat zien biedt een zonnepaneel op uw dak u de zekerheid dat u uw lampjes in de camper ’s avonds gewoon aan kunt zetten. Maar het is ook belangrijk dat de randapparatuur in uw camper hierbij klopt: goede batterijen die lang stroom kunnen afgeven en veilig zijn aangesloten. En wat dacht u van een goede batterijmonitor zodat u altijd weet hoeveel batterijlading u nog heeft? Navex Elektro kunt u met al deze zaken en andere benodigdheden helpen.

Altijd stroom in uw camper dankzij meer dan 80 jaar ervaring

Navex Elektro heeft sinds 1936 ervaring opgedaan op het gebied van mobiele stroomvoorziening. Dat betekent dat wij vele decennia aan kennis en ervaring hebben opgedaan op wat de mogelijke zwakke schakels zijn in mobiele stroomvoorzieningen zoals in een camper. Wij helpen u te zorgen dat bij uw installatie alleen maar sterke schakels aanwezig zijn. Neem contact met ons op door te bellen naar +32 (0)3 233 55 89 en we helpen u graag verder. Of bekijk ons aanbod online.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo