Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home » Stroom camper

Stroom aan boord van uw camper

Stroom in uw camper komt meestal van de batterijen aan boord: een startbatterij voor uw motor en één of meer ‘huishoudelijke’ batterijen voor de overige elektrische voorzieningen aan boord. Voor een betrouwbare, stabiele en duurzame stroomvoorziening is het belangrijk dat alle onderdelen in uw camper goed met elkaar in harmonie zijn. U wilt batterijen die lang meegaan: zowel per lading als in het aantal jaren dat u het kunt gebruiken. Maar ook alle andere onderdelen die horen bij uw energievoorziening als geheel moeten degelijk en betrouwbaar zijn. Voor al deze onderdelen die horen bij het verkrijgen van stroom in uw camper, kunt u bij Navex Elektro in Wommelgem, nabij Antwerpen, terecht.

Stroom in de camper: hoe zorg ik dat ik nooit zonder kom te zitten?

De beste oplossing om altijd stroom in uw camper te hebben, is het plaatsen van (flexibele) zonnepanelen op uw camper. Deze panelen hebben alleen daglicht nodig, wat u toch bijna overal ter wereld dagelijks heeft. Dus ook als de zon zich niet laat zien, biedt een zonnepaneel op uw dak u de zekerheid dat u uw lampjes in de camper ’s avonds gewoon aan kunt zetten. Het is daarbij belangrijk dat uw randapparatuur hierbij klopt: goede batterijen die lang stroom kunnen afgeven en veilig zijn aangesloten. En wat dacht u van een goede batterijmonitor, zodat u altijd weet hoeveel batterijlading u nog heeft? Wij helpen u met al deze zaken en andere benodigdheden.

Ontdek onze expertise en oplossingen

Navex Elektro heeft sinds 1936 ervaring opgedaan op het gebied van mobiele stroomvoorziening. Wij zorgen dan ook dat uw installatie is voorzien van sterke schakels. Wilt u beroep doen op onze kennis, ervaring en ons uitgebreid assortiment? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 (0)3 233 55 89 en we helpen u graag verder.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo