Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home ยป Stroomvoorziening boot

Gepaste stroomvoorziening voor uw boot

Met stroomvoorziening op uw boot voorziet u in veel gemakken. Kijk onderweg tv, zet een kopje koffie, lees een boek bij een leeslampje of luister naar muziek. Ook niet onbelangrijk: met een 230 V stroomvoorziening aan boord kunt u ook heel gemakkelijk apparaten van thuis meenemen aan boord; zo hoeft u geen speciale apparatuur geschikt voor 12V aan te schaffen. Kortom: Een stroomvoorziening op uw boot biedt de gemakken die u van thuis ook gewend bent. Ontdek daarom snel het aanbod mobiele stroomvoorzieningen van Navex Elektro!

Waaruit bestaat stroomvoorziening voor uw boot?

Hoe die stroomvoorziening eruit ziet hangt volledig af van uw wensen. Navex Elektro nabij Antwerpen levert altijd maatwerk, dus we kijken goed naar uw situatie en uw wensen. Hoeveel ruimte heeft u? Wat wilt u aan boord kunnen doen? Hoelang denkt u op pad te zijn zonder uw batterijen op te kunnen laden? Hoeveel jaar wilt u dat uw batterijen meegaan? Wat wil en kunt u in uw stroomvoorziening investeren? De antwoorden op deze vragen bepalen welke off-gridoplossing, zoals een stroomgenerator of Mastervolt accu, het best bij uw situatie past.

Doe beroep op onze ervaring

Wij hebben meer dan 80 jaar ervaring met verkopen en, indien gewenst, installeren van mobiele stroomvoorzieningen en zijn bovendien een erkende Mastervolt dealer. Onze ervaring en kennis vormen de basis van een gedegen advies voor uw specifieke wensen omtrent energievoorzieningen. U krijgt een goed beeld van de kwalitatief hoogstaande producten die wij aanbieden in onze webshop. Maar ook als u alleen op zoek bent naar advies hoe u de stroomvoorziening op uw boot moet aanpakken, kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +32 (0)3 233 55 89 of vul het contactformulier in.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo