Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home » Stroomvoorziening boot

Gepaste stroomvoorziening voor uw boot

Met stroomvoorziening op uw boot voorziet u in veel gemakken. Kijk onderweg tv, zet een kopje koffie, lees een boek bij een leeslampje of luister naar muziek. Ook niet onbelangrijk: met een 230 V-stroomvoorziening aan boord kunt u ook heel gemakkelijk apparaten van thuis meenemen aan boord. Zo hoeft u geen speciale apparatuur geschikt voor 12V aan te schaffen. Kortom, een stroomvoorziening op uw boot biedt de gemakken die u van thuis ook gewend bent. Ontdek daarom snel het aanbod aan apparatuur voor stroomvoorziening van Navex Elektro in Wommelgem!

Waaruit bestaat stroomvoorziening voor uw boot?

Hoe uw mobiele stroomvoorziening eruitziet hangt volledig af van uw wensen. Onze firma levert altijd maatwerk, dus we kijken goed naar uw situatie. Hoeveel ruimte heeft u? Wat wilt u aan boord kunnen doen? Hoelang denkt u op pad te zijn zonder uw batterijen op te kunnen laden? Hoeveel jaar wilt u dat uw batterijen meegaan? Hoeveel wilt en kunt u in de stroomvoorziening voor uw boot investeren? De antwoorden op deze vragen bepalen welke off-gridoplossing het best bij uw situatie past. Hieronder volgen een aantal van de opties die wij aanbieden:

Doe beroep op onze ervaring

Ons elektronicabedrijf heeft meer dan 80 jaar ervaring met het verkopen en installeren van mobiele stroomvoorzieningen. Bovendien zijn wij een erkende Mastervolt-dealer. Onze ervaring en kennis vormen de basis van een gedegen advies voor uw specifieke wensen omtrent de stroomvoorziening voor uw boot. U kunt ons assortiment alvast online bewonderen, maar het liefst hebben wij dat u een afspraak maakt in onze ruime showroom. Zo kunnen wij u echt de aanpak op maat bieden die u verdient. Bel hiervoor naar +32 (0)3 233 55 89 of vul het contactformulier in.

 

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo
Navex Elektro