Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home ยป Zonnepanelen mobilhome

Zonnepanelen mobilhome

Zonnepanelen op uw mobilhome: het maakt het leven in een mobilhome nog vrijer. Ga staan waar u wilt zonder u zorgen te hoeven maken over hoeveel lading er nog in uw batterijen zit. Een zonnepaneel op uw camper laadt uw batterijen tenslotte toch continu op. Er hoeft geen volle zon op te staan, zolang er maar daglicht is, zit u goed. Waar een mobilhome al een enorme vrijheid biedt in waar u gaat en staat, helpt een zonnepaneel op het dak van de camper u ook een beter niveau van comfort te verkrijgen. ZO heeft u tijdens het reizen stroom waar en wanneer u maar wilt.

Ervaar het gemak van zonnepanelen op uw mobilhome

Natuurlijk heeft u als eigenaar van een mobilhome wel eens nagedacht over het gemak van zonnepanelen op uw mobiele huisje. U hoeft niet telkens de stekker aan uw mobilhome te hangen om verzekerd te zijn van een basisstroomvoorziening. Maar zonnepanelen zijn van die grote, zware en onhandige platen toch? Hoe bevestigt u die nou op uw mobilhome zonder ze onderweg te verliezen of uw mobilhome te beschadigen? De zonnepanelen van Navex Elektro bieden uitkomst.

Flexibele en mobiele zonnepanelen

De zonnepanelen die wij bij Navex Elektro aanbieden zijn allemaal klein, licht en flexibel. Dat betekent dat u ze ook op gekromde oppervlaktes van uw mobilehome kunt bevestigen. U hoeft nooit bang te zijn dat ze te groot of te zwaar zijn voor uw voertuig. Daarnaast is het rendement van dit soort zonnepaneel voor uw camper tegenwoordig vergelijkbaar met de standaard zonnepanelen. De zonnepanelen in ons aanbod zijn weers- en waterbestendig en ideaal voor allerlei mobiele toepassingen. Kijk eens rond in onze webshop en vind het perfecte type zonnepaneel voor uw camper. Voor vragen kunt u altijd bellen naar +32 (0)3 233 55 89. Wij geven u graag advies rond de beste zonnepaneelinstallatie voor uw camper.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo