Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home ยป Zonnepanelen mobilhome

Zonnepanelen voor uw mobilhome of camper

Door nieuwe, sterke zonnepanelen voor uw mobilhome of camper te kopen geniet u van nog meer vrijheid. Ga staan waar u wilt zonder u zorgen te maken over hoeveel lading er nog in uw batterijen zit. Door een zonnepaneel te kopen voor op uw camper of mobilhome, laden uw batterijen tenslotte toch continu op. Er hoeft zelfs geen volle zon op te staan; zolang er maar daglicht is kan het camperzonnepaneel al opladen. Waar het leven op een camper of mobilhome al een enorme vrijheid biedt in waar u gaat en staat, helpen zonnepanelen ook om een beter niveau van comfort te verkrijgen. Zo heeft u met camperzonnepanelen tijdens het reizen stroom waar en wanneer u maar wilt.

Ervaar het gemak van zonnepanelen op uw mobilhome of camper

Waarschijnlijk heeft u als eigenaar van een mobilhome of camper wel eens nagedacht over het gemak van zonnepanelen op uw mobiele huisje. Camperzonnepanelen zijn namelijk een duurzame en betrouwbare vorm van mobiele elektriciteit. Maar waar kunt u sterke nieuwe zonnepanelen voor uw camper kopen? Bij Navex Elektro in Wommelgem vindt u een nieuw zonnepaneel voor uw mobilhome of camper aan een redelijke prijs. Onze experts geven u graag professioneel advies, zodat u het ideale zonnepaneel voor uw camper of mobilhome kunt kopen.

Hoe werkt een camperzonnepaneel?

Zonnepanelen, zoals het zonnepaneel op uw camper of mobilhome, bestaan uit cellen die zonlicht omzetten in elektriciteit. Door middel van een laadregelaar wordt de stroom die door de camperzonnepanelen is opgewekt opgeslagen in de batterij van uw mobilhome. Dit is een proces dat automatisch plaatsvindt zodra er iets van zonlicht is; u hoeft uw camperzonnepaneel dus niet eerst aan te zetten. Onze mobiele zonnepanelen hebben bovendien geen elektriciteitsaansluiting nodig. Hierdoor zijn het de ideale nieuwe, sterke zonnepanelen om te kopen voor op uw camper of mobilhome.

Waarom zijn onze zonnepanelen zo geschikt voor uw camper of mobilhome?

De zonnepanelen die u bij ons kunt kopen voor uw camper of mobilhome zijn flexibele zonnepanelen. U bevestigt het camperzonnepaneel eenvoudig op de gekromde oppervlaktes van uw voertuig. Aangezien deze camperzonnepanelen klein en licht zijn, hoeft u nooit bang te zijn dat zonnepanelen te groot of te zwaar zijn voor uw camper of mobilhome. Het rendement van camperzonnepanelen is tegenwoordig vergelijkbaar met dat van standaardzonnepanelen. Zodoende is het dus een zeer betrouwbare bron van stroom voor uw camper. Alle zonnepanelen in ons aanbod zijn bovendien weers- en waterbestendig en ideaal om te kopen voor allerlei mobiele toepassingen, zoals een camper of mobilhome of de stroomvoorziening van uw boot.

Bekijk ons aanbod

Heeft u interesse om bij ons een nieuw zonnepaneel voor uw mobilhome of camper te kopen? Onze experts geven u graag advies, zodat u het ideale camperzonnepaneel voor uw situatie koopt. In ons online assortiment bekijkt u alvast de sterke zonnepanelen die u voor uw camper of mobilhome kunt kopen. Wanneer u langskomt in onze showroom, tonen we u graag alle zonnepanelen en geven we meer uitleg over het soort mobilhome en camper waarvoor elke zonnepaneel geschikt is. Hiervoor maakt u best een afspraak, zodat we zeker voldoende tijd voor u kunnen voorzien. Heeft u vragen over onze camperzonnepanelen? Neem dan zeker ook contact met ons op. Wij geven u graag advies over de nieuwe zonnepanelen op uw camper of mobilhome of omtrent andere mobilhomebenodigdheden.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo
Navex Elektro