Onderweg genieten met het comfort van thuis

Bekijk onze producten

Het comfort van thuis

Duurzaam, veilig en effectief

Energie waar u het nodig hebt

Home ยป Zonnepanelen mobilhome

Zonnepanelen voor de mobilhome

Met zonnepanelen op uw mobilhome maakt u het leven in een mobilhome of camper nog vrijer. Ga staan waar u wilt zonder u zorgen te maken over hoeveel lading er nog in uw batterijen zit. Door een zonnepaneel te kopen voor op uw camper, laden uw batterijen tenslotte toch continu op. Er hoeft geen volle zon op te staan. Zolang er maar daglicht is, zit u goed. Waar het mobiele leven al een enorme vrijheid biedt in waar u gaat en staat, helpen zonnepanelen ook een beter niveau van comfort te verkrijgen. Zo heeft u tijdens het reizen stroom waar en wanneer u maar wilt.

Ervaar het gemak van zonnepanelen op uw mobilhome

Waarschijnlijk heeft u als eigenaar van een mobilhome wel eens nagedacht over het gemak van zonnepanelen op uw mobiele huisje. U hoeft niet telkens de stekker aan uw mobilhome te hangen om verzekerd te zijn van een basisstroomvoorziening. Maar het kopen van een zonnepaneel voor uw camper lijkt misschien onhandig en onhaalbaar. Hoe bevestigt u deze zonder het onderweg te verliezen of uw mobilhome te beschadigen? Bij Navex Elektro in Wommelgem, nabij Antwerpen, bieden we u uitkomst.

Kies voor flexibele zonnepanelen

Het zonnepaneel dat u bij ons kunt kopen, is klein, licht en flexibel; ideaal voor de camper dus. U bevestigt het eenvoudig op de gekromde oppervlaktes van uw mobilhome. U hoeft nooit bang te zijn dat ze te groot of te zwaar zijn voor uw voertuig. Wanneer u dit zonnepaneel voor uw camper gaat kopen, is het rendement tegenwoordig vergelijkbaar met de standaard zonnepanelen. De zonnepanelen in ons aanbod zijn weers- en waterbestendig en ideaal voor allerlei mobiele toepassingen.

Bekijk ons aanbod

Kijk eens rond in onze webshop en kies ervoor een zonnepaneel voor uw camper of een andere stroomoplossing voor uw situatie te kopen. Heeft u vragen? Bel ons op +32 (0)3 233 55 89. Wij geven u graag advies over de beste zonnepaneelinstallatie voor uw camper of omtrent andere benodigdheden voor uw mobilhome.

mastervolt-logo
marinco-logo
bep-logo
bluesea-logo
whisper-power-logo
generatorsupport-logo