zaakvoerdersNavexElektro

Navex Elektro is gespecialiseerd in onafhankelijke energiesystemen voor mobiele en industriële toepassingen. Sinds de overname in 1995 bedienen wij, zaakvoerders Miguel Sas en Huub Eggebeen, zowel de particuliere als de professionele markt. Met ons eigen team van specialisten werken wij in de gehele Benelux, maar ook daarbuiten. Bij ons kunt u terecht voor een betrouwbaar en juist advies, systeemberekening, een gedegen installatie en voor de aanschaf van topkwaliteit producten. 

Wij verzorgen energiesystemen op maat, waarbij uw wensen en behoeften voorop staan. Dit doen we dan ook graag samen met U. Vanaf het idee tot en met de realisatie willen wij u ontzorgen. Vanzelfsprekend blijven wij u ook daarna graag van dienst. 

Voor elk gewenst energiesysteem hebben wij de optimale oplossing. Uiteraard werken wij conform de strenge eisen en normen op het gebied van veiligheid, emissie en immuniteit (CE). Uw directe voordeel is dat u te maken heeft met één leverancier en dus slechts één aanspreekpunt. Geen gedoe met het afstemmen van de verschillende componenten en geen problemen waarbij u uren kwijt bent aan trouble shooten. 

merken

 Navex Elektro is hoofddistributeur van Advanced Sytems Groep, waaronder Mastervolt, BEP, Blue Sea, Whale en Marinco vallen, daarnaast zijn we service partner van Whisperpower voor de generatorsets en voeren we enkele vooraanstaande merken van zonnepanelen en toebehoren zoals Solara, ERI en Eurener en SMA. U kunt bij ons terecht voor o.a. zonnepanelen, omvormers, batterijladers, dc-dc converters en generatoren, voor uw camper, mobilehome, bedrijfswagen, vakantiewoning etc. 

Navex Elektro is gevestigd in Wommelgem, nabij Antwerpen en direct naast de E313. In onze vestiging beschikken wij over kantoorruimten, een showroom, professionele trainingsruimte en een ruime werkplaats, geschikt voor zowel kleine als grotere voertuigen. In onze showroom kunnen wij u werkende voorbeelden demonstreren. 

Zelf eens ervaren of een energieonafhankelijke camper wat voor u is?
Onze eigen demo camper is beschikbaar voor de verhuur. Contacteer ons voor meer informatie. 

url
Navex Elektro